Játék A fogoly jegyekért!

A  Mozi Mániával - valamint partneroldalaival - újra premier előtti vetítésre hívunk. Ez alkalommal Atom Egoyan (Az igazság fogságában) új rendezésére,  A fogoly (The Captive) című thrillerre nyerhetsz páros belépőt, a film hazai forgalmazója, a Cinetel Kft. jóvoltából.

15714475281_67d3cf31a1_z.jpgA premier előtti vetítésre - A fogoly országos bemutatója előtt egy nappal - , 2014. december 3-án, este 7 órától, a Lurdy Moziban kerül sor.

A 9 éves Cassandrának nyoma vész. Kétségbeesett szülei és a rendőrség minden követ megmozgatnak, ám semmi nem utal sem emberrablásra, sem gyilkosságra. 8 évvel később, Matthew (Ryan Reynolds) az apa még mindig nem nyugodott bele gyermeke elvesztésébe. Ráadásul egyszer csak olyan üzeneteket kap, amely szerint Cassandra valóban életben van, ám fogságban tartják. A férfi kevés segítségre számíthat, de Nicole (Rosario Dawson), a pedofil-ügyekben jártas nyomozó mellette van.

15251052594_47a86a5b69_o.jpgJátékunk 2014. november 26-án kezdődik, és december 2-án délig tart. Nincs más dolgod, mint válaszolni egy egyszerű kérdésre. Megfejtésedet a pmszerkeszto@gmail.com címre várjuk, legkésőbb 2014. december 2-án, 12 óráig.

Hol rabolják el Matthew (Ryan Reynolds) lányát?
A: banknál
B: pitézőnél
C: benzinkútnál

Segítséget az előzetesben találsz.

A filmmel kapcsolatban a Premier MoziMagazin A fogoly különszámot jelentetett meg, amely ingyenesen érhető el.

A játékban kizárólag azok vehetnek részt, akik lájkolták a Pluszmínusz Facebook-oldalát. Vegyél részt partner oldalaink játékain is, hogy növeld az esélyed, viszont a nyert jegyek számától függetlenül egy játékosnak egy páros belépőt tudunk biztosítani. A jegyet kizárólag a nyertes veheti át, személyi igazolvány bemutatásával.

komment

audrey hepburn 2014.11.26.09:54
Címkék: játék film premier mozi kultúra Mozi Mánia

A bejegyzés trackback címe:

https://pluszminusz.blog.hu/api/trackback/id/tr436933927
süti beállítások módosítása