Ahol újjászületik a nő

Fabera világa egy hely a nő újjászületésének. Nem szépségszalon, nem mozgásstúdió, sokkal több ezeknél. Egy hely, ahol nem csak külsőleg alakulhatsz át, de lelkileg is töltekezhetsz, és az összes felmerülő problémádra megoldást találhatsz. A Móricz Zsigmond körtéren található Fabera exkluzív szépség-és életmódközpont 127 négyzetméteren, családias hangulatban kínálja programok és szolgáltatások széles skáláját. 

sminkoktatas-fabianerika-fabera.jpg
Fábián Erika személyes, évtizedes tapasztalataira alapozva fejlesztette ki a Fabera módszert. Már sok-sok éve tart önbizalomnövelő és stresszkezelő előadásokat, illetve a járástechnikán és a modellképzésen keresztül is kapcsolatba kerül hölgyekkel. Az évek során azt vette észre, hogy a nők, ahogyan az életükben haladnak egyre előrébb, elakadhatnak, ekkor tudatosan vagy tudattalanul elkezdik érezni, hogy valami nem stimmel, valami hiányzik, vagy valami nem jól van. Ez gyakran előfordul szülés után, párkapcsolati problémák jelenlétekor, vagy a külsőségekkel való elégedetlenség következtében.

A Fabera módszer segít helyreállítani a törést a nők életében, ezáltal önbizalmukat is visszanyerik. A módszer egyénre szabottan, őszintén vezet rá a megoldásokra. A „Beszéld meg Faberával”önbizalomnövelő és stresszkezelő tréningek segítségével megtanulhatod visszanyerni az irányítást az életed felett, és elindulhatsz a pozitív változás útján. Ha bizonytalan vagy a külsődet illetően, szeretnéd megtudni, mi áll jól neked, vagy csak változásra, stílusfrissítésre vágysz, a Fabera exkluzív szépség-és életmódközpont stílus-és öltözködési tanácsadássalszín-és stílus tanácsadássalsminkoktatással vár, és segít felfedezni a benned rejlő istennőt. Mert akárhogy is, de az mindenkiben ott van!

alakformalo-edzes-fabera.jpgFabera világában a belső kiegyensúlyozottságon túl kiemelt figyelem jut a szép külsőnek. Abban hisznek, hogy a boldogság azon múlik, mennyire érezzük magunkat jól a bőrünkben. A megnyerő külsőhöz hozzátartozik a fittség, így természetesen a formálódni vágyókról sem feledkeztek meg. Kardiogépek, Flabélos, haspad, súlyzók, és nem utolsósorban tükrös terem segít alakod tökéletesítésében.

Aztán jön az öltözködés, a frizura, a smink, és ha nem tudsz helyesen járni, még azon is segítenek. A Fabera élményközpontban elérhető szolgáltatások és programok tárháza szinte kifogyhatatlan. A fentieken túl élményfodrászat, masszázs, halpedikűr és paraffinos kezelés vár, ha szépülni szeretnél. Ha pedig érzel magadban kellő magabiztosságot, beiratkozhatsz az általuk kínált modellképzésre is. Amint belépsz Fabera világába, garantáltan elkap a Fabera életérzés, ez ellen kár is lenne tiltakozni.

komment

audrey hepburn 2015.04.30.08:49
Címkék: stílus divat ruha életmód smink önbizalom fodrász Fabera

A bejegyzés trackback címe:

https://pluszminusz.blog.hu/api/trackback/id/tr567414780
süti beállítások módosítása