Divatvarázs F1 stílusban

A hétvégi Forma-1-es Német Nagydíj után a csapatok már úgy csomagoltak össze, hogy irány a Hungaroring! Hockhenheimből Mogyoródra vezet az út, és ha már úgyis F1-lázban ég az ország egyik fele (a másik meg olimpiaiban, hiszen pénteken megnyitó, Londonban), akkor nézzünk szét, mire képesek ezek a fiúk „civilben”.

Például divatot tudnak teremteni, annak ellenére, hogy a világ többnyire csak egy overállban látja őket. Sebastian Vettel, a Red Bull német pilótája például két futam között a Berlini divathéten járt egy farmermárka reklámarcaként. A 25 éves világbajnok nem tartja magát divatmániásnak, persze azért belé is szorult némi hiúság, ugyanis nem megy el otthonról anélkül, hogy tükörbe nézne. Többnyire egy farmer, póló, színes ing kombinációval letudja az öltözködést. Vettel úgy véli, a farmer szinte minden alkalomra ideális viselet, egy bizonyos korig. A pilóta szerint 30 éves kor után már jobban meg kell válogatnia az embernek, hogy hova mit vesz fel. Neki, addig még van öt éve, úgyhogy marad a farmer.

vettel.JPG

Csapattársa, az ausztrál Mark Webber már nagyobb „divatdiktátor”. A modell külsejű versenyző 2011-ben a Prada Sport arca volt. A legendás márka gondoskodik róla, hogy kollekcióit mindig a sport világ elitjével képviseltesse, így Webber tökéletes választás volt.

mark-webber-and-prada-sport-gallery.jpg

Két éve Lewis Hamilton is nagyot akart villantani, amikor a Török Nagydíjon egy pár frissen szerzett fülbevalóval lepte meg a közönséget. Az ötlet nem volt túl eredeti, a következő futamon a szerelői azonban mégis követték példáját - persze csak a vicc kedvéért. Az apró fekete fülbevaló ugyan nem hasonlít David Beckham gyémántjához, de sokaknak az angol focista képe villant be, és Hamiltonra csak legyintettek…

100617lh_589.jpg

Ami Jenson Buttont illeti… őt át is keresztelhetnénk Kalocsai Jánosnak. A brit világbajnok tavaly, a kalocsai mintás overalljával hódított, és leginkább kis hazánk közönségét nyerte meg. Az overall, amelyet Kalmár István tervezett, megnyerte a Hugo Boss és a McLaren csapat 30 éves együttműködésének alkalmából meghirdetett designversenyt. Button pedig az évad végén, a Brazil Nagydíjon egy ilyen öltözékben szerezte meg a dobogó harmadik fokát.

button_kalocsai_mintaban.jpg

Na, ez a divatkövetés annyira jól sikerült, hogy nálunk azóta már a kerítés is kalocsai mintából áll. Bízzunk benne, hogy a pilóták ezt nem veszik észre. Ha elég gyorsan mennek a mogyoródi pályán, akkor semmi esetre sem, de azért várjuk az újabb F1-trendeket.

Szólj hozzá!

audrey hepburn 2012.07.24.11:34
Címkék: sport divat Hungaroring Forma-1 F1 Vettel Webber Hamilton Button

A bejegyzés trackback címe:

https://pluszminusz.blog.hu/api/trackback/id/tr154674708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása