Államalapító olimpikon ünnep

„Magyar virtus, kitartás, álmok megvalósítása, biztatás, erős nemzet, összetartás - több pénz a sportnak". Ezek lesznek Orbán Viktor vezényszavai augusztus 20-án, amikor a Gyulai István Atlétikai Emlékversenyen éltetik a magyar élsportolókat.

augusztus_20_tuzijatek.jpg

Nem kellett sokat törni a fejünket azon, hogy a kormány hogyan használja fel a magyar olimpiai sikereket. Ez az igazi PR. Kit érdekel, hogy pang a gazdaság, hogy nincsenek (vagy csak alig) befektetők, a munkanélküliség az egekben, az inflációról nem is beszélve? Az egészségügy, az oktatás, a közlekedés… Ó, meddig lehetne még folytatni a sort! De a sportban most jók vagyunk: örülj magyar!

Hogy ezek a mostani sikersportágak mennyi pénzből élnek, mennyit kapnak, és mennyivel kaptak kevesebbet, arra ki emlékszik már? Talán Berki Krisztián vagy Szilágyi Áron, amikor a hideg zuhany alá álltak az edzés végén? Ugyan! Most bajnokok, ne legyünk már ünneprontók. Az álmok azok maradnak, csak meg kell valósítani, akár van víz, akár nincs.   

Az atlétikai gála hétfőn 16 órakor kezdődik a Puskás Stadionban, a belépés ingyenes, és egyelőre még Orbán beszéde is.

Szólj hozzá!

audrey hepburn 2012.08.16.09:01
Címkék: közélet olimpia államalapítás Orbán PR Berki

A bejegyzés trackback címe:

https://pluszminusz.blog.hu/api/trackback/id/tr144715069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása