Zenés tavasz

Ideje egy kis tavaszi hangulatot teremteni. Az új évszak közelgő megjelenése nem csak abban mutatkozik meg, hogy ellepnek minket a fonott kosárkás nárciszok és tulipánok, minden kirakatból húsvéti nyuszik ugrálnak felénk, és végre egy réteggel kevesebb ruhát kell magunkra ölteni. De itt az ideje, hogy a lelkünket is felkészítsük a tavaszra, és ehhez segítségül hívjuk a zenét.
 
max1024.jpg
Hóban, fagyban, mínusz fokokban kimozdulni a jó meleg lakásból még akkor is nehéz, ha egy jó buliról van szó. Ám a kifogások ideje lejárt. Néhány nap, és márciust mutat a naptár, mi pedig adunk néhány tippet, hogy hol érdemes köszönteni a tavaszt.
 
Március 1-jén rögtön irány a Barba Negra Music Club, ahol az Edda Művek koncertje nyitja a szezont. Aki egy kicsit finomabb műfajra vágyik, annak alternatívaként ott a Thália Színház és a GHYMES: 30 fényév lemezbemutató koncertje.
 
Március 2-án ismét vissza lehet térni a Barba Negrába, ahol ekkor a MAGNA CUM LAUDE slágerei csendülnek fel, a Vidéki sanzontól kezdve a Pálinka dalig.
 
A következő hétvégén, 8-án és 9-én a Vad Fruttik ad lemezbemutató koncertet az Akváriumban, de ugyancsak 9-én Tavaszköszöntő CSÍK zenekar-koncertre is sor kerül, méghozzá Gödöllőn. A SZIE Sportcsarnok-beli buliról nem hiányozhat Kiss Tibor (Quimby) sem.
 
Azok, akik hét közben is „élnek”, ajánljuk a Micheller Myrtill és zenekara gipsy swing dalestjét március 5-én a Ladó Caféban. Március 7-én pedig ABBA THE SHOW lesz a Papp László Budapest Sportarénában.
 
Tavaszra, zenére fel!

Szólj hozzá!

audrey hepburn 2013.02.26.10:06
Címkék: zene tavasz koncert divat ABBA Csík

A bejegyzés trackback címe:

https://pluszminusz.blog.hu/api/trackback/id/tr65106048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása