Gyereknapi bohóckodás és komolyság

Húúú, vasárnap gyereknap lesz! Kisgyerekek, nagy gyerekek, gyermeklelkű felnőttek… szóval ez a nap mindenkit érint, így szétnéztük, hogy mely programokat érdemes számításba venni a hétvégén.

kep-nagy.jpgTalán nemcsak a gyermek, de a bohóc is ott rejlik mindenkiben, és szinte mindenki vágyik arra, hogy megnevettessen másokat, vagy, hogy előcsalogassa magából a vidám artistát. A Fővárosi Nagycirkusz lehetőséget ad erre május 26-án. Vasárnap 09.45-től szeretettel várják a mókás kedvű családokat egy kis bohócparádéra. Lesz játszóház, nyeremények, Franci és Gábor bohócok műsora, Mesemanók, Spongya Bob és Popeye, no meg az artistaképzősök vidám előadása.

Azok a vállalkozó szellemű családok, akik bohócnak öltözve érkeznek a parádéra, ajándék belépőt nyerhetnek a 11 vagy a 15 órakor kezdődő előadásra.  Ráadásul a 4-18 év közötti fiatalok 50 százalékos kedvezményt kapnak a gyermeknapra váltott jegyek árából! Bohóckodásra fel!

Bár programajánlatunk nem időrendben történt, de aki a szombatját tudja szabaddá tenni, annak az 56-osok tere lehet az útirány. Itt rendezik meg az Ezer Lámpás Éjszakáját. Az eltűnt gyerekek egyre jelentősebb része válik erőszak áldozatává. A rendőrség ebben a pillanatban is 1295 kiskorú gyermeket keres. Tavaly összesen több mint 14 ezer fiatalkorú eltűnését jelentették be Magyarországon, többségük előkerült, de több mint 200 gyermeknek nyoma veszett. Sajnálatos módon egyre több eltűnt gyermekről derül ki később, hogy erőszakos cselekmény áldozataivá váltak.

lámpás.jpgAz esemény ötletgazdája és szervezője, a TV2 műsorvezetője Kárász Róbert harmadik alkalommal rendezi meg az Ezer Lámpás Éjszakáját. Idén egy látványos rekordkísérlettel igyekszik még inkább felhívni az emberek figyelmét a gyermekeltűnések veszélyeire. Budapesten és 5 vidéki nagyvárosban összesen 6 és fél ezer világító léggömböt engednek egyszerre a magasba. A kampány szimbólumává vált „lámpások” este 9 órakor szállnak majd az ég felé, ezzel mutatva a hazavezető utat az eltűnt gyermekeknek.

Rengeteg énekes, zenész és zenekar vállalta, hogy az Ezer Lámpás Éjszakája kampány mellé áll, és jótékonysági fellépésével támogatja a programot. Koncertet ad Pál Dénes, Gájer Bálint, Király Viktor, Király Linda, Tolvai Reni, Hien, a Back II Black, a Sugarloaf, az Eleven Hold, Fluor Tomi, az Intim Torna Illegál, Kozma Orsi, a Kelemen Kabátban és még sokan mások.

Szólj hozzá!

audrey hepburn 2013.05.23.10:09
Címkék: közélet gyerek cirkusz bohóc gyereknap TV2

A bejegyzés trackback címe:

https://pluszminusz.blog.hu/api/trackback/id/tr25314131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása