Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Erotika a bugyiban

Egy jól megválasztott fehérneműnek hatalma van. Lehet pamut, szatén, selyem vagy csipke, a látványt nem az anyag fogja befolyásolni, sokkal inkább a lelkünk és a testünk. A végeredmény meg úgyis mindig ugyanaz: lekerül a bugyi, melltartó, mert a hatalomtól néha érdemes megválni.

triumph-fehernemu-szeged.jpg

A fehérneműdivat sokkal szabadabb, mint az utcai ruházaté. Persze itt is megvannak a különböző irányzatok, a színek, az aktuális trendek, de tiltva semmi sincs. Csak tudjuk, mi áll jól. Sok nő ugyanis elfelejti, hogy az alakjának megfelelően öltözködjön a ruha alatt is. Nem érdemes két számmal kisebb bugyiba gyömöszölni magunkat, mert a kibuggyanó részek még akkor is feltűnőek, ha egy farmernadrágot húzunk fölé. Ugyanez a helyzet a melltartóval is. Ott még plusz kényelmetlenség is akadhat abból, ha a merevítő élesen beleáll a hölgyek mellkasába.

A hétköznapi viseletre akkor is figyeljünk, ha előre tudjuk, ma senki nem fogja látni, hogy mit vettünk fel. A különleges darabokat és anyagokat tegyük el a valóban különleges alkalmakra. Amikor a cél a csábítás, na akkor jöhetnek a csipkék, fodrok, gyöngyök.

Az sem árt, ha azzal is tisztában vagyunk, hogy párunk (vagy akit épp hódítani akarunk) mire gerjed igazán. Sok férfi ugyanis ódzkodik a túl idegen anyagoktól, a természetesség híve, még akkor is, ha közben egy szilikonmellet készül letapizni.

0-bugyi-fuzo.jpg

A pornóból elhíresült latexszerkót csak azoknak ajánljuk, akik biztosan tudják, hogy nem érzékenyek rá, mert a piros kiütésektől nem csak a szexuális vágy tűnik el, de még a viszketést is enyhíteni kell. Válasszuk inkább a kifinomultabb ötleteket, bodyk vagy fűzők formájában. Ez utóbbit még vonzóbbá teheti a combfix, a harisnyatartó vagy egy pár kesztyű. Ám mindig mérlegeljük, hogy mit bír a testünk és mit a fűző. A kötözöttsonka-effektust ugye senkinek nem kell részleteznünk?

Persze nem lehet mindenki topmodellalkat. Aki nem tudja elfogadni testének hibáit, annak sem kell a sötét szobában várnia kedvesét. Egy szexi selyem pizsama, piros vagy éppen párducmintás színekben pont annyira vadító tud lenni, mint a csipkés tanga. Minden a viselőjétől függ.

 

7 komment

audrey hepburn 2012.11.23.10:54
Címkék: szex divat erotika fehérnemű

A bejegyzés trackback címe:

https://pluszminusz.blog.hu/api/trackback/id/tr184921294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Miért nem gátak épültek stadionok helyett? 2012.11.23. 17:11:55

Jobboldali túlsúly alakult ki a Nemzeti Színház igazgatói pályázatát elbíráló kilenctagú bizottságban, mely arra enged következtetni, hogy Vidnyánszky Attila fogja váltani Alföldi Róbertet a poszton, ha politikai döntés születik.
Döntés márpedig hamar születhet, mivel a bizottság tagjait megnézve egyértelműnek látszik a jobboldali túlsúly: kretén Kerényi Imre - aki szerint mindannyian spirituális kapcsolatban vagyunk Orbán Viktorral - a miniszterelnök házi könyvkiadója, így, ha politikai döntés születik a Nemzeti igazgatói székének ügyében - nem pedig szakmai -, akkor egyértelműsíthető, kire adja le a voksát.

Nagy Viktor, aki Pécsről indult, valamint az idei Pécsi Országos Színházi Találkozó záró gáláját rendezte meg, civilben a jobboldali színházi szakemberek által létrehozott Magyar Teátrumi Társaság alelnöke, így nála sem kétséges a döntés, ha nem szakmai alapon nézik majd meg a négy jelentkező pályázatát.

Szigethy Gábor színháztörténész a 2013-as POSZT versenyprogramjának egyik válogatója, őt pont a Teátrumi Társaság delegálta a pozícióra.

Ókovács Szilveszter, aki 2010-ben a Duna TV kirúgott vezérigazgatója lett, majd egy évvel később az Operaház élére nevezte ki kormánybiztosként Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás-miniszter. Idén augusztusban Balog Zoltán erőforrás-miniszter megbízott főigazgatóként erősítette meg pozíciójában - az ő döntésénél is nagy tétre lehet tenni, hogy kit választ meg, ha mellőzi a szakmaiság kérdését.

Révész Mária, volt pécsi Fidesz-elnök és alpolgármester idén februárban lett besegítve a POSZT-ot szervező POSzF Nonprofit Kht-be társ-ügyvezetőként Stenczer Béla fesztiváligazgató mellé, a Teátrumi Társaság ekkor szerzett a Magyar Színházi Társasággal megegyező tulajdonrészt a kht-ben. Révész voksolása így egyértelműnek látszik.

Ötükön kívül az Emberi Erőforrások Minisztériuma, mint munkáltató két szakreferenst delegál a bizottságba, róluk pontosabb információk egyelőre nem állnak rendelkezésre. A munkavállalókat (a színművészeket) Törőcsik Mari, a Nemzet Színésze és Konrád Antal - a Színházi Dolgozók Szakszervezetének elnöke - képviselik, náluk szakmai szempontú bírálás várható, így képzeletbeli szavazatszámlálásunkban ők ketten adhatják Alföldire a voksukat.

A Nemzeti Színház élére a jelenlegi igazgató, Alföldi Róbert mellett Vidnyánszky Attila, a debreceni Csokonai Színház igazgatója, Szennyai Mária színésznő és Hídvégi Miklós színész-rendező pályázott - olvasható az MTI közleményében. (Vidnyánszky Attila pozícióhalmozásáról ebben a cikkünkben írtunk bővebben - a szerk.) Szennyai Mária színésznő egyébként 2011-ben a Pécsi Nemzeti Színház igazgatói posztjára is pályázott az index.hu cikke szerint, de tavaly végül Rázga Miklósnak szavazott bizalmat a baranyai megyeszékhely vezetése.

A tét tehát nagy, a politikai döntéshozatal pedig Damoklész kardjaként lebeg a bizottság feje felett. Ha ez alapján döntenek a Nemzeti Színház igazgatójának kérdésében, azzal beírhatják magukat a magyar színháztörténelem lapjaira. A fekete lapjaira.

Ne legyenek kétségeink, a sunyi, simlis, álszent, műmagyar nemzeti fideszes döntést illetően!

pneumónia 2012.11.23. 17:44:08

@Az elmúltnyócévből 2,5 már a simlis fideszé!:
És akkor mi van? Amikor Alföldi Ropicica csontig benyalt a heti hetesben a Maszop kormányak, és fikázta a jobboldalt Akkor hol voltál? Én azt mondtam tuti valami fejes akar lenni, és tessék a nagy direktor lett :)) Mindeg is így volt, és lesz is, jaaa most nem a haver pártitkár kisfia teszi be, na és?

es2300 2012.11.23. 18:02:21

emberek akiknek a fehernemurol is az orban/lmultnyolcev jut az eszukbe

Bullfrog 2012.11.23. 20:04:10

Az eredeti cikkhez szólnék hozzá:)

Jó ha tudja a cikkiró, hogy van olyan cucc ami antilallergén anyagból van(lényegesen drágább, mint az az olcsó tucatszar amit Kínában követnek el)

Bullfrog 2012.11.23. 20:18:41

Azonkívül, ha az ember aláöltözik (pamut pl) akkor még a kínai cucc is ártalmatlan (mivel így az anyag nem érintkezik közvetlenül az ember bőrével:)

neoteny · http://word.blog.hu 2012.11.23. 21:45:26

De mit szól mindehhez a NANE?

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2012.11.23. 21:47:17

@es2300: indexes kommentfal előnye...

hogy ne lógjak ki a sorból:
a csaj rusnya/ezos/ocsmány zenét játszik/hulladék
bajnai/gyurcsány/kuncze/dopeman sokkal jobb

és éljen a tévedhetetlen tudomány
süti beállítások módosítása