X-Faktor: Lehetne rosszabb is?

- Ki nyerte az X-Faktor döntőjét?
- Oláh Gergő! Miért, te nem nézted?
- Elkezdtem, de elaludtam.
- Elaludtál???
- Igen, annyira unalmas volt. (Úristen, volt, aki végig tudta nézni?)

FB5A3368.JPG
 Hétfő reggeli beszélgetés. Szóval Oláh Gergő nyerte a 2012-es X-Faktort. Megérdemelten, de ugyanezt írnám, ha Antal Timi kerül ki győztesen a versengésből. A döntő meg olyan volt, mint az egész széria: elnyújtott, mint a rétestészta, unalmas, kevés jó pillanattal. Igaz, már szombaton lehetett sejtetni, hogy ilyen lesz, amikor olyan „sztárvendégeket” konferáltak fel, mint Kasza Tibor, Bebe vagy Bery – hogy Viva Starr-ról (még most sem tudom, ki az) ne is beszéljünk. Mindenesetre szombaton elbúcsúztunk a „túl cuki” Csobot Adéltól, így a döntőben valóban a két legtehetségesebb hang képviseltette magát.

A döntő… Emlékezetes pillanatok? Ördög Nóri kismama-nagyestélyije. Csinos, mint mindig, de a haja... Geszti Péter Gangnam Style-ozik, na, ez legalább vicces. Jön Vastag Csaba. Jaj!! Jön Kocsis Tibor. Jaaaaaaaaaj!!! Ők tényleg megnyerték az előző X-Faktorokat? A mostani döntősök leénekelték őket a színpadról, ahogy szombaton a sztár duettpartnereket is. Ez nem ciki? A csatorna azonban tudta fokozni. Egy vergődő Hooligans, a szám a gyenge, nem ők. Hát hogyne! Presser Gábor, a Zenevonat és Tóth Gabi. Na, Gabi és a szilikonmell tévés premierje. Ó, a haja is új. Hosszabb, mint valaha. A fellépőruhája viszont rosszabb, mint valaha. Istenem, mi jön még?

Ördög Nóra végigüvölti az egészet, és ha valaki számolja, hogy hányszor ejti ki a száján az „X-Faktor”, a „döntő” és a „szavazzanak” szavakat, akkor az lehet, hogy egy új számfajtát fedezett volna fel a matematikában.

Ja, hogy az énekesek? Gergő nagyon, Timi kevésbé vette át a stúdió üvöltözős hangulatát. A Győztes Dalát (Rakonczai-szerzemény, csak itt, csak most, csak nekik) mindketten előadták, ahogy tudták, Malek Miklós még a könnyeit sem rejtette zsepi közé, amikor mentoráltja végzett.

Az eredményhirdetés nekem sincs meg. Én is elaludtam, az utolsó, picike, „de azonnal jövünk vissza” reklámblokkon. Megint nem nő nyert, de végül is mit számít. Sztárrá az válik, aki jobb kezekbe kerül. Ó, és jövőre is lesz X-Faktor, hogy ezen mennyire meglepődtünk...

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Szólj hozzá!

audrey hepburn 2012.12.17.14:34
Címkék: divat televízió X-Faktor RTL

A bejegyzés trackback címe:

https://pluszminusz.blog.hu/api/trackback/id/tr14969952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása