Wellness az egekben

Kit érdekel, hogy ki mit gondol, a wellness igenis jó! Valakinek puccos szokás, mások baktériumfürdőként tekintenek rá, de vannak, akik egyszerűen csak imádják. Na, ez utóbbi csoport most figyeljen!

zara1.jpgNem kell a kuponos oldalakat bújni egy olcsó wellnesshétvégéért: vannak szállodák, ahol pár ezer forint ellenében akár egy hétköznap délután is áztathatjuk magunkat. Ilyen a budapesti Dohány utcában található Continental Hotel Budapest****Superior. 
Az egykori legendás Hungária Fürdő és a történelmi emlékű híres Continental Szálloda helyén épült ez a kis ékszerdoboz, amely a szecesszió, az art deco és a modern design elemeiből egy teljesen egyedi stílust alkotott meg.
zara.jpgA négycsillagos, 272 szobás szállodában helyet kapott a 120 férőhelyes ARAZ Étterem, a korhűen helyreállított főbejárat felett elhelyezkedő Galéria Kávézó és a - számunkra kedves - wellnessrészleg is, amely a hotel Panoráma Tetőkertjében helyezkedik el. Külső és fedett belső medence, pezsgőfürdő, szaunák, masszázslehetőség és még egy fitneszterem is várja az aktív és passzív pihenésre vágyókat.
20150824_190832_resized.jpgEgy fárasztó munkanap után mi is lehetne kellemesebb, mint megmártózni Budapest tetején. A tűzfalak és kémények takarásában épp, hogy beszűrődik a város zaja. De, hogy ne forduljunk át giccses romantikába, a turisták zajongása biztos, hogy megtöri a csendet. Magyar szót egyébként is csak ritkán hallani. Érdemes előzetesen időpontot foglalni, mert azért tömegesen nem férnek el a vendégek, ha pedig nincs hely, nem jó érzés kifordulni a hatalmas – és ijesztően nehéz – forgóajtón.
20150824_181628_resized.jpg

Fotó: Pluszmínusz és continentalhotelbudapest.hu

komment

audrey hepburn 2015.08.28.14:01

A bejegyzés trackback címe:

https://pluszminusz.blog.hu/api/trackback/id/tr407740954
süti beállítások módosítása