Pluszmínusszal a 21. Budavári Borfesztiválra

Ahogy ígértük, újabb játékkal jelentkezünk.

Szeptember 12-16. között a Budai Várban 15 ország, 220 borászat, 5000 féle bor várja a látogatókat a 21. Budavári Borfesztiválra. Magyarország legnagyobb borszakmai rendezvényére most a Pluszmínusz segítségével is nyerhet valaki egy darab páros belépőjegyet.

 IMG_2485 pm kicsi.JPG

A játék most is igen egyszerű. Aki nyerni szeretne nincs más dolga, mint megosztani a Pluszmínusz Facebook oldalán lévő boros képet.

A sorsolásra szeptember 7-én, 12 órakor kerül sor.

Az idei Budavári Borfesztiválon az ország 10 borvidékének 28 ismert, a magas minőségű borkészítés iránt elkötelezett fiatal termelője szórakoztatja a közönséget az Oroszlános udvarban, a Magyar Rádió színpada mellett. Felváltva és együtt töltögetve a jó nedűket a poharakba. Részletes program a http://www.aborfesztival.hu  oldalon található.

Ne felejtsétek! A megosztás Borfesztivál belépőt ér, de a LÁJK-okkal továbbra is színházjegyeket lehet nyerni.

 

Szólj hozzá!

audrey hepburn 2012.09.01.19:46
Címkék: játék közélet borfesztivál bor vár

A bejegyzés trackback címe:

https://pluszminusz.blog.hu/api/trackback/id/tr684746362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása